Want to plan a unique sexy getaway to..…

Je private shoot is meer dan een fotosessie. Het is de transformatie en een cocktail van vertrouwen, rebellie, en alles wat nodig is om je mooi te voelen. Op een bestemming naar keuze. En als je wil, compleet met professionele stylisten, make-up en haarstyling, bekwame art direction, muziek en champagne.

De meeste van mijn klanten zijn geen modellen. Het zijn joggingbroek mama’s, CEO’s, Rubensvrouwen, of mensen die kanker met succes bestreden hebben… vrouwen die “altijd al” wilden, maar dachten dat ze “niet fotogeniek” waren,  je leeft in een trainingsbroek en denkt “het zal nooit kunnen.”  Echter………

We shooten op vrijdag of zaterdag, We bouwen beeld per beeld op tot we een pracht resultaat hebben. Sexiness….Vereeuwigd!

Wil je een op maat handgemaakte leer gebonden fotoalbum, zwart-wit fijn kunststuk, of een brutaal voyeuristische peepshow pakket?

Je krijgt wat je wil.

Wil je een schok van onstuitbaar vertrouwen en een bliksemschicht van sensuele dapperheid die mensen weg zal blazen, of je ex doen kwijlen?……Geen probleem.

Wil je een reeks foto’s om te pronken – op uw website, op uw boekomslag, op Facebook – of voor het profielartikel in het aanstaande tijdschrift Vogue?…… Laten we het doen.

Elke shoot is een feestelijk speciaal ontworpen ervaring, met herinneringen voor de rest van je leven.

Want eerlijk gezegd… vele jaren van nu, wil je niet dat je kleindochter je ziet als een kleine wilde sexy fox … van toen in der tijd?

(Ik dacht het al ;))

Neem contact op met mij om een ideaal weekend in te plannen.  Je hebt dit altijd al willen proberen…. Dus ga ervoor!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[recaptcha theme:dark]

error: whoeps...Content is protected !!