[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jerre In the pictureGewapend met een camera sinds mijn 23ste, heeft mijn fotografische carrière heel wat onderwerpen overspannen. Fotografie is meer dan een job voor mij: het is een passie. Tot begin 2010, was het louter een hobby; Ik heb een aantal commerciële opdrachten gedaan, en later ben ik dan fotografie parttime als freelancer begonnen.

Eigenlijk ben ik een IT Support Technician van opleiding, Vervolgens ben ik het leger in gegaan en daar ben ik nu  15 jaar onder-officier. Mijn opleiding binnen defensie heeft er voor gezorgd dat ik de meest extreme situaties kan bedwingen waardoor ik deze als het nodig is in beeld kan brengen.

Zoals ik eerder al vertelde, fotografie is een uit de hand gelopen hobby, een passie. Elke fotograaf wil een unieke uitstraling aan hun foto’s geven, een ​​handtekening die hun klanten en bewonderaars appreciëren en onmiddellijk herkennen. Ik neem mijn inspiratie uit vele bronnen – klassieke fotojournalistiek, abstracte kunst, film, enz- Ik wil mijn klanten een unieke look en stijl leveren. Kleuren en dynamische verlichting zorgen voor een sterke positieve emotie bij de kijker, die op zijn beurt een impressie maken over het werk. Ik werk op locatie met zowel het beschikbare licht en regelbare verlichting, dit afhankelijk van de behoeften van de klant en het onderwerp.
Fotografie op locatie en corporate reportages waaronder vooral evenementen da
t zijn toch wel mijn meest gevraag opdrachten. Ik weet de sfeer altijd weer terug te brengen in mijn foto’s volgens mijn klanten. Dit wellicht omdat ik een aparte insteek probeer te doen, het gaat niet enkel om het zichtbare: het gaat over de ervaring en de emotie ook.
Aarzel niet om contact met mij op te nemen om een ​​project te bespreken, een offerte aan te vragen of  te werken naar een specifiek portfolio.

Modern, ongecompliceerd en toegewijd! Dat is hoe ik werk ….

jerre in the picture

Wist u dat?

  • Ik trots lid ben van Natuurpunt
  • Mijn website volledig op wind energie draait  

Natuurpunt  One.com   

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]