Jerre Pictures_

[vc_row heading_color=”primary-1″ bg_type=”color” padding_top_multiplier=”4x” padding_bottom_multiplier=”” columns_gap=”60″ font_color=”#ffffff” bg_color=”#000000″ section_id=”about”][vc_column tablet_sm_width=”1″][movedo_empty_space height_multiplier=”3x”][movedo_quote animation=”grve-zoom-in”]In de plaats van ons aan te moedigen om nog meer tijd te besteden aan het bekijken van plaatsen door een lens, doet fotografie het tegenovergestelde – het moedigt ons aan om de ongefilterde wereld om ons heen echt te observeren.[/movedo_quote][movedo_image_text image_mode=”large” image=”487″ layout=”2″ image_shape=”extra-round” video_popup=”image” title=”Buitenlandse fotografie workshops voor amateur fotografen” animation=”grve-fade-in-up”]Terwijl camera’s plaatsmaken voor mobiele telefoons en darkrooms voor Instagram-filters, kun je fotografie trips eenvoudig negeren. Moet je echt alles te weten komen over alle handmatige instellingen op je camera? Heb je zelfs een camera nodig? Maar net zoals fotografie nooit echt schilderen heeft vervangen, heeft de iPhone fotografie niet vernietigd. Sterker nog, het maakt vakbekwame fotografie nog specialer, een ‘oud’ ambacht, waarvan de waarde toeneemt naarmate het aantal echt bedreven (amateur)fotografen met het jaar krimpt.
Een fotografie trip gaat niet om het maken van professionele foto’s; het gaat erom uw afbeeldingen technisch en creatief te verbeteren – een haalbaar doel voor iedereen. Reizend naar de meest inspirerende omgevingen, op het meest glorieuze moment van de dag, pauzeer je om licht en schaduw te analyseren en de kleinste details te bekijken: een voetafdruk, geschilde verf, een ongewoon sieraad. Het stimuleert je om met je omgeving om te gaan – en de lokale bevolking – zoals met weinig andere workshops, in het gezelschap van een deskundige fotograaf en een groep gepassioneerde creatievelingen met wie je nieuw gecreëerde kunst kunt delen.[/movedo_image_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”color” padding_top_multiplier=”4x” padding_bottom_multiplier=”” bg_color=”#000000″ section_id=”projects”][vc_column width=”1/3″][movedo_message_box add_icon=”yes” bg_hover_color=”red” remove_close=”yes” animation=”grve-fade-in”]Lees ook onze ‘Gids voor buitenlandse workshops”[/movedo_message_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][movedo_button align=”right” button_text=”Onze gids” button_type=”outline” button_size=”large” button_shape=”round” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jerrepictures.be%2Ffotografie-gids-buitenlandse-workshops%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”6px”][/vc_column][/vc_row][vc_row heading_color=”light” section_full_height=”fullheight” bg_type=”color” padding_top_multiplier=”6x” padding_bottom_multiplier=”6x” font_color=”#ffffff” section_id=”features” bg_color=”#000000″][vc_column][movedo_empty_space height_multiplier=”6x”][movedo_message_box add_icon=”yes” icon_fontawesome=”fa fa-clock-o” remove_close=”yes”]We zijn onze website en workshops aan het verbeteren! Binnenkort meer info hier[/movedo_message_box][movedo_empty_space height_multiplier=”6x”][/vc_column][/vc_row][vc_row heading_color=”light” bg_type=”image” bg_image=”487″ bg_image_type=”horizontal-parallax-rl” color_overlay=”gradient” gradient_overlay_custom_1=”#000000″ gradient_overlay_custom_2=”rgba(0,0,0,0.16)” padding_top_multiplier=”6x” padding_bottom_multiplier=”6x” columns_gap=”60″ font_color=”#ffffff” section_id=”services”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1514809934772{border-radius: 2px !important;}”][vc_column_text]Ga als…

  • je dichter wilt komen bij de plaats waar je op bezoek bent. De omgeving bekijken vanuit een andere hoek.
  • Je niet het diafragma van je sluitertijd kent. Fotografie trips trekken zowel absolute beginners als doorgewinterde reisfotografen aan. De doorgewinterde fotografen zijn dol op niets anders dan een fotografie-newbie hun ervaring te delen zodat deze  foto’s kunnen maken waar ze oprecht trots op zijn – en creativiteit wordt even hoog gewaardeerd als technische knowhow.
  • Je wel het diafragma van je sluitertijd kent. Het gaat niet alleen om technische details; als je je spullen al kent, is dit een kans om te kiezen uit omgevingen die zijn gekozen vanwege hun fotografisch potentieel – in het beste seizoen en tijdens de beste tijd van de dag.
  • Je enkel een compact camera hebt. Veel van onze workshops staan ​​open voor diegene die nog niet de technische – en financiële – sprong hebben gemaakt naar een digitale spiegelreflexcamera, neem wel even contact met onze organisatie om te kijken of je digitale camera ok is voor de trip die je wil maken.
  • Je alleen je locaties bezoekt. Fografie trips hebben een hoog aantal individuele deelnemers, ze komen om te genieten van hun hobby – een interesse niet altijd gedeeld met vrienden of partners. En hier kunnen ze die interesse wel delen.
  • Je een DSLR of systeemcamera bezit

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Ga niet als…

  • Als je foto’s onmiddelijk op instagram nodig hebt. Je zal sporadisch je telefoon gebruiken, maar niet enkel dat, vaak is er geen wifi of G4 connectie op de plaatsen die we bezoeken.
  • Als je de lokale bevolking als model wilt. Vergeet het shooten vanuit de heup of om je lens in het gezicht te duwen van een local. Je leert  hier wel omgaan met de plaatselijke bevolking en denk eraan: Een gelukkig onderwerp = een gelukkige fotograaf = een veel betere foto.
  • Als je van plan bent je selfie stick mee te nemen.  Een  statief is bij  mij meer aan de orde! Het gaat hier om het fotograferen van je omgeving en niet van jezelf.
  • Als je wil uitslapen, het blauwe/goude uurtje is heilig bij ons  dit geeft het mooiste licht en dat is het moment dat je de meeste dieren kan spotten. er worden rust pauzes door de dag voorzien indien dit mogelijk is.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more