Fotografie vakantie

Wat gebeurt er tijdens een buitenlandse workshop?

Bij een fotografie-workshop in het buitenland draait alles om de elementen –  de schaduwen en de stormwolken, de zonsondergang, de seizoenen en de festiviteiten. Je hebt een route – maar je kunt geen weersomstandigheden of dieren in het wild plannen – dus flexibiliteit is de sleutel.

Uw workshop is afgestemd op de locatie, de begeleiding weet wanneer en waar u de beste foto’s kunt maken – maar elke deelnemer kan fotograferen wanneer hij wil, technische assistentie krijgen, dit in de plaats van te horen waar hij moet staan ​​en hoe u een foto moet maken – wij laten u uw creatieve kant verkennen en geven tips indien nodig!

Ik begrijp de weerpatronen en weten hoe ik de workshop moet aanpassen om u op het juiste moment op de juiste plaats te zijn (natuurlijk hebben we niet alles in de hand);. Aangezien ik herhaaldelijk dezelfde locaties bezoek, heb ik ook het juiste netwerk daar opgebouwd.

Als de dingen drassig en extreem worden bent u nog steeds in goede handen, de veiligheid van de deelnemers primeert, maar dankzij mijn vakkundige opleiding in het leger  waar ik al 15 jaar onderofficier ben en waar ik regelmatig mensen in extreme koude van -15 °C tot in de extreme hitte 64°C moet begeleiden, is dit een fantastische kans om op een veilige manier dit te kunnen vastleggen of om bijvoorbeeld onverwachte zandstormen te kunnen overleven. Naast het leren kennen van je camera-instellingen, bevatten veel workshops ook sessies waarin je leert hoe je je afbeeldingen kunt bewerken in Lightroom om ervoor te zorgen dat je thuiskomt met een briljant vervaardigd portfolio – en de vaardigheden hebt om je foto’s in de toekomst te perfectioneren. Groepsgroottes worden klein gehouden, dus als u eenmaal in het veld bent, hebt u voldoende tijd voor één-op-één-gesprek met de fotograaf, voor advies op maat van uw eigen interesses.

 

De meest volledige workshops zijn die met betrekking tot zonsopgang en ondergang en het noorderlicht, omdat je letterlijk dag en nacht foto’s maakt, waardoor je weinig tijd overhoudt om te slapen, maar de beloningen zijn het waard. Sommige workshops- kunnen lange ritten met zich meebrengen, dit geeft u de tijd om te rusten, tenzij u zelf met de wagen wil rijden. Ondanks alles, zal  de sfeer ontspannen zijn.

NB. Ivm veranderende wetgeving is de vliegticket niet meer inclusief. Natuurlijk zijn de prijzen aangepast . In het land van bestemming zorgen wij voor de Transfers,  Maar de juiste gegevens voor de vlucht zal je per mail toegestuurd worden voor de boeking. en we vermelden steeds de prijs erbij.

NB. Ons vluchtadvies ivm de door ons verzorgde transfer is een directe vlucht vanaf Rotterdam naar Almeria. We geven bij aanmelding de vluchttijden en vluchtnummers door.

Inclusief:
– transfer in het land van de workshop tenzij anders vermeld
– verblijf
– bijhorende excursies

Exclusief:
– diner
– annuleringsverzekering
– reisverzekering

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more