Firmware camera en lens update

Verbeter de werking van u camera of lens

Firmware camera en lens update

Firmware camera en lens update 247 274 Jerre Pictures

Verbeter de werking van uw camera of lens

Firmware camera update

Wil je de software van je camera goed werkend houden, dan is het verstandig een firmware-update uit te voeren. Ook is het mogelijk een lens een update te geven.
Sommige camera’s kun je een zogenaamde firmware-update geven. Zo’n update zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een fout in de besturing van de camera wordt hersteld. Of de camera krijgt extra of verbeterde functies.

Firmware is software die in hardware ingeprogrammeerd is. Dit kan op eenmalige basis geschieden, maar moderne technieken zoals flashgeheugen maken het ook mogelijk om de firmware te vernieuwen. De EEProm wordt dan geladen met het nieuwe programma.

Firmware wordt vaak gebruikt als besturingssoftware voor elektronica en ingebedde computersystemen waar een processor aanwezig is, zoals auto’s, in huishoudtoestellen, in elektronische apparatuur of in computers.

Voorbeelden hiervan

zijn Magic Lantern en Techni Colour welke veel extra opties toevoegen aan de originele Canon firmware, Soms heeft de software geen meerwaarde in opties, maar is hij juist gecorrigeerd  om zo sneller te zijn of minder batterij verbruik te genereren.

Firmware updaten is niet zonder risico’s

U als klant heeft daarom de mogelijkheid de firmware van uw camera kosteloos te updaten. De bestaande besturingssoftware wordt dan vervangen door een vernieuwde versie.

Let op! Als er tijdens het bijwerken iets verkeerd gaat, dan bevat het apparaat geen geldige firmware meer en zal niet meer werken.  Het is daarom zeker niet verkeerd om de firmware update te laten uitvoeren door een vakman!

Welke firmware updates doen wij:

  • alle bekende camera merken
  • Tamron sp lenzen
  • alle Metz Flitsers vanaf 2015

 

Prijzen:

€ 10 firmware update voor: 1 camera of lens

€ 15 samen voor firmware update van  2 camera’s en/of lenzen

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[recaptcha theme:dark]

error: whoeps...Content is protected !!